top of page
Workshop tafel.png

Sushi Workshop

Ontdek de magie van het maken van sushi tijdens onze workshop! Ben jij een echte sushi liefhebber en zou je graag willen leren hoe je dit heerlijke gerecht zelf kunt maken?

Dan is dit je kans! Deelname is vanaf 16 jaar.
 

Leer de basisprincipes van sushi maken, ontdek de juiste smaakcombinaties en maak gebruik van de beste ingrediënten, terwijl je de rol- en snijtechnieken leert die je van ons gewend bent. In 2 uur tijd nemen we je stap voor stap mee in het maakproces. Aan het einde van de workshop neem je niet alleen een schat aan kennis mee naar huis, maar ook de sushi die je zelf hebt gemaakt. Mis deze kans niet om een nieuwe culinaire vaardigheid te ontdekken.

Workshop: zondag 10 maart = uitverkocht

Workshop zondag 21 april = uitverkocht

Workshop zondag 9 juni = tickets beschikbaar

Throw a party, make some sushi

Sushi maken is de ideale bezigheid voor een teambuilding, kerstuitje,  babyshower, verjaardag- of vrijgezellenfeest. Ervaar het plezier en de voldoening tijdens een gezellige privé sushi workshop. 

We geven privé sushi workshops al vanaf 10 personen.  
Houd ons niet geheim. Nieuwe herinneringen beginnen bij ons.  

Sushi maken
Tezza-6193.JPG
Tezza-9945.JPG
Tezza-0700.JPG

"Gisteren individueel deelgenomen aan de eerste editie van de sushi workshop. In één woord: genoten!

Alles was goed voorbereid en de producten waren vers! Annebel legt alles stap voor stap uit, Thomas staat in de keuken. Je kunt zien en voelen dat ze één team zijn. Ik zou het zeker de moeite waard vinden om nog een keer te gaan."

Judith

"Ik heb genoten van een gezellige workshop , de gastvrijheid , vriendelijkheid . Het resultaat ik kan nu sushi maken yeahhh !!!"

Yvonne

"Afgelopen weekend een SUSHI-workshop gehad bij Nori & Rice. Alles wat super geregeld en de sfeer was goed! Annebel en Thomas doen dit erg leuk en de sushi was heerlijk! Ook kregen wij champagne bij de workshop. Zeker een aanrader om hier eens een workshop te doen of te gaan eten."

Esmée

Reviews

bottom of page