top of page
DSC08539.jpg
DSC08846.jpg

Ons doel is om jouw smaakpapillen te verrassen met frisse en smaakvolle (sushi) bites, geboren uit onze eindeloze nieuwsgierigheid naar het combineren van smaken. Nori & Rice staat voor kwaliteit met een focus op inside-out (uramaki) rollen. Alle gerechten worden vers bereid in onze open keuken. Zo ervaar jij live wat onze passie voor sushi inhoudt. Verwacht spannende combinaties met vlees, vis en een uitgebreide selectie aan vegetarische gerechten.. De lekkerste sushi van Hilversum zeggen onze gasten. Ervaar het zelf.: proeven doet overtuigen.

DSC08582.jpg
DSC07676.jpg
DSC08061.jpg
DSC08044.jpg

Over ons

DSC04638.jpg

Tijdens de eerste date ontdekten eigenaren Annebel & Thomas hun gedeelde liefde voor de Japanse keuken. De inspiratie voor nieuwe sushi zoeken wij niet in de traditionele keuken, maar juist in het leven zelf. Zo verwerken wij niet alleen de Japanse basics, maar ook kleuren en smaken uit bijvoorbeeld cocktails in onze creaties. Vrienden en sushi-liefhebbers stonden al snel bij ons voor de deur om te proeven van de vernieuwde receptuur. Hieruit ontstonden de ‘Sushi Night' avonden waarop we vrienden verrasten met de mooiste creaties.

Wat 10 jaar geleden begon met huiskameretentjes, cateringopdrachten en het #openraamsushi-concept, is uitgegroeid tot een fysieke plek om samen te komen: ons Nori & Rice restaurant. Samen laten wij de wereld kennismaken met onze passie voor het maken van verrassende dagverse sushi en vooral lekker eten.

bottom of page